به گزارش ایسنا به نقل از آس، ولز امشب (چهارشنبه) در دیدار نیمهنهایی یورو ۲۰۱۶ برابر پرتغال قرار میگیرد. کریس کولمن در نشست خبری پیش از بازی گفت: گروه خوبی داریم. از بودن در کنار هم لذت میبریم. میخواهیم بهترین عملکرد را داشته باشیم و در نهایت برای کشورمان بازی میکنیم. گرت بیل در این گروه ستاره تیم است. در جریان برگزاری یورو این چنین بود. میدانیم عملکردش در تیم تأثیرگذار است اما معتقدم در لحظات سخت و بحرانی با هم متحد هستیم. این راز تیم ما است.
سرمربی ولز درباره تقابل بیل و کریستیانو رونالدو اظهار کرد: تمرکزمان روی تیم است. فکر نمیکنم بیل درباره رونالدو چیزهای زیادی بگوید که از آن اطلاع نداشته باشیم. سالهاست نظارهگر عملکرد رونالدو بودهایم.
او افزود: زمانی که در منچستر یونایتد کار میکردم، رونالدو به این تیم آمد. با الکس فرگوسن درباره او صحبت کردم. رونالدو همیشه میخواست بهترین باشد و بهتر شود. هوش زیادی دارد اما ذهن گسترده داشتن در بهتر شدن تاثیر بیشتری دارد. بیل این چنین است. مردم عملکردهای فردی ستارهها را به یاد می آورند و ما خوششانس هستیم که یکی از آنها را در اختیار داریم.
ولز یکی از تیمهای شگفتی ساز یورو است. کولمن در این رابطه اظهار کرد: به صعود از گروه فکر میکردیم. میدانستم در فوتبال ممکن است هر اتفاقی بیفتد. سپس به یکهشتم نهایی فکر کردیم و پس از آن به یک چهارم نهایی. شانس صعود داشتیم. به بازیکنانم گفتم برای تعطیلات به فرانسه نیامدهایم. برای رقابت با بهترینها و پیشرفت به این کشور آمدیم. از ابتدا این موضوع را نشان دادیم.
سرمربی ولز درباره غیبت دیویس و رمزی گفت: برای یک مربی سخت است که جانشینی برای چنین بازیکنانی پیدا کند. رمزی در این رقابتها فوقالعاده بوده است و بدون شک، یکی از بهترینهای یورو ۲۰۱۶ است. بن دیویس جوان است و در پست متفاوتی نسبت به تیم باشگاهیاش بازی کرده است. او نیز عملکرد درخشانی داشته است. مجبورم که بازیکنان دیگری را جایگزین کنم اما نگران این موضوع نیستم. به بازیکنانی که به جای آنها بازی خواهند کرد، اعتماد دارم.