جام جهانی جام جهانی

ورزش > اخبار و حواشی ورزشی > اخبار و حواشی

نجمه خدمتی: رقبای المپیکی‌ام باور نمی‌کنند کمبود فشنگ دارم

محسن کریم پور 7 سال پیش
نجمه خدمتی: رقبای المپیکی‌ام باور نمی‌کنند کمبود فشنگ دارم


نجمه خدمتی می گوید با نتایج خوبی که نمایندگان ایران در تورنمنت فرانسه گرفتند، رقبا باور نمی کردند ما کمبود فشنگ داریم و نسبت به آنها خیلی کمتر تمرین می کنیم.

نجمه خدمتی
ملی پوش تفنگ ایران در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص تمرینات تیم ملی تیراندازی برای حضور در المپیک ، اظهار کرد : اردوی خوبی را در هانوفر پشت سر گذاشتیم. در تورنمنت فرانسه نیز عملکرد قابل قبولی داشتیم. البته به دلیل اینکه با تاخیر به فرانسه اعزام شدیم کار برای ما سخت شد و تمرین رسمی همچون رقبا نداشتیم. حریفان زودتر از ما به کمپ مسابقه رسیدند و با فضای مسابقات آشنا شدند اما ما قبل از سفر استرس اعزام داشتیم و حتی اعلام کردند که سفر کنسل شده است.

وی ادامه داد: در بخش سه وضعیت نتیجه خیلی خوبی گرفتیم. تیراندازان المپیکی دیگر کشورها باور نمی کنند که ما با کمبود فشنگ مواجه هستیم زیرا در هر دو روز مسابقات سه وضعیت فینالیست داشتیم و من در روز اول به مدال طلا رسیدم.

خدمتی با بیان این که بیشتر تمرکز خود را در بخش خفیف گذاشته است، خاطر نشان کرد: بین من و الهه احمدی یک نفر در تفنگ سه وضعیت المپیک شلیک می کند. تمام تلاشم را می‌کنم که در هر دو ماده بادی و خفیف نماینده ایران باشم.

دارنده برنز جهان افزود: امیدوارم شرایط فراهم شود و ما باز به هانوفر اعزام شویم و تمرینات را در آنجا پیگیری کنیم. شرایط کشور آلمان برای تمرین کاملا متفاوت است. آنجا به راحتی فشنگ تهیه می کنیم و حتی می توانیم فشنگ ها را پیش از خرید تست کنیم. آلمان یکی از بهترین های دنیا در ساخت سلاح ورزشی است. در هانوفر مشکل تجهیز سلاح نیز نداریم.

خدمتی در پایان گفت: این چند روزی که به ایران برگشتیم و استراحت کردیم خوب بود و به این استراحت نیاز داشتیم. از روزهای آینده تمرینات سخت خودمان را در هانوفر آغاز می‌کنیم و تا المپیک فشرده تمرین خواهیم کرد. امیدوارم المپیک روز نماینده های ایران باشد و بتوانیم اولین مدال تیراندازی را کسب کنیم. تیراندازی تفنگ بادی اولین مسابقه المپیک است و می توانیم شروع خوبی در المپیک داشته باشیم. رقبای قدرتمندی داریم و کار سخت است اما موفقیت دور از انتظار نیست.

منبع :http://isna.ir/news/95040107087/%D9%86%D8%AC%D9%85...

ارسال مطلب

انتخاب كلوب :  
نوع مطلب :
ارسال مطلب

سایر مطالب از محسن کریم پور

احتمال حضور حاج صفی در تراکتورسازی
جونز استقلالی‌ها را سوپرایز کرد
آنجلیک کربر حریف سرنا ویلیامز در فینال ویمبلدون شد
رونالدو همراه پلاتینی بهترین گلزن تاریخ یورو شد
لوریس: فرانسه پس از جام جهانی تکامل یافته
عباس کیارستمی فیلمساز شهیر ایران درگذشت
معینی: اردو آلمان بسیار مفید بود
ستاره ایتالیا پیشنهاد پیکان را رد کرد
پوشش بانوان اسکواش‌باز مورد تایید فدراسیون جهانی قرار گرفت
پورحیدری:منصوریان خودش ستاره بود و کار با ستاره‌ها را بلد است
محمد نصیری: تمام تلاش وزیر ورزش و مدیرعامل صندوق خدمت به پیشکسوتان است/ دولت کمک کند
فلورنزی: همه تیم ها از ایتالیا می‌ترسند
واکنش علی کریمی به حضور در پرسپولیس به جای کریم باقری
ماریو گومز به دنبال شکستن رکورد کلینزمن
رسمی/ سامپائولی سرمربی سویا شد
اتحادیه فوتبال انگلیس استعفای هاجسون را پذیرفت
شمسایی: اگر دست من بود، از امروز وارد مسابقات می شدیم!/ از بازیکنانم راضی‌ام
تمدید قرارداد "ویرا" با السد/ پورعلی گنجی در قطر می‌ماند؟
مخیتاریان و زلاتان در یک قدمی منچستریونایتد
در انتظار واکنش برانکو به سفر طارمی و رضائیان