جام جهانی جام جهانی

ورزش > ورزش > ورزش

لوزانو: در ژاپن نسبت به لیگ جهانی بهتر بودیم

محمد هادی نظری 7 سال پیش
لوزانو: در ژاپن نسبت به لیگ جهانی بهتر بودیم

به گزارش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، رائول لوزانو در مورد پیروزی 3 بر 2 تیمش مقابل آرژانتین در هفته سوم لیگ جهانی والیبال اظهار داشت: دوست دارم قبل از هر چیز به حمایت تماشاگران اشاره کنم که موجب شدند عملکرد ما تا 20 درصد بهتر شود.

لوزانو ادامه داد: قبل از اینکه به ایران بیایم درباره تماشاگران این رشته شنیده بودم اما حالا سه روز است که این موضوع را حس کردم و خیلی خوشحالم.

وی گفت: درباره بازی باید بگویم که این مسابقه در شرایطی سختی برای دو تیم برگزار شد و برای دو تیم مشکل بود شرایط معمول خود را در زمین پیاده کنند. بازی به لحاظ والیبالی از سطح بالایی برخوردار بود اما هر دو تیم تحت فشار بودند چون می‌دانستند که قرار است در نخستین بازی المپیک 2016 برابر هم بازی کنند. به همین دلیل سعی کردند تا نهایت تلاش خود را به کار ببرند.

او درباره برنامه تیم ملی بعد از لیگ جهانی گفت: نیمه استراحتی به بازیکنان در طول هفته آینده می‌دهیم. البته قرار شد کار بدنسازی را انجام دهند و از یک‌شنبه هفته آینده کار با توپ خواهیم داشت. غفور و قائمی مصدوم بودند و امروز هم محمودی مشکل زانو پیدا کرد اما در نهایت چهار هفته تا سفر به برزیل فرصت داریم به همین خاطر در طول سه هفته آینده از نظر فیزیکی سخت تمرین می‌کنیم. همین طور باید اشکالات تیم را به خصوص در توپ‌های برگشتی و بلند برطرف کنیم. در ژاپن از این لحاظ نسبت به لیگ جهانی بهتر بودیم.

لوزانو تصریح کرد: از روزی که خودم بالای سر تیم آمدم حدود 90 روز گذشت اما برای من مثل یک سال بود. در نهایت از نتایجی که گرفتیم خوشحالم و امیدوارم که در المپیک موفق باشیم.

وی در پایان گفت: همیشه بردن خوب است. المپیک هدف‌های مشخصی دارد. همه تلاش می‌کنند جزو چهار تیم اول گروه خود باشند و در مرحله حذفی به قرعه سختی نخورند. من ترجیح می‌دهم که در حذفی به برزیل نخوریم چون که در خانه بازی می‌کند. ایتالیا، برزیل، آمریکا و فرانسه چهار تیمی هستند که از نظر فنی در سطح یکسانی هستند. نمی‌دانم چه پیش می‌آید. ترجیح می‌دهم که از گروه بالا بیاییم. بعد هم امیدواریم شانس به ما کمک کند تا موفق شویم.

منبع :http://khabarpu.com/k.php?u=2YTZiNiy2KfZhtmIOiDYr9...

ارسال مطلب

انتخاب كلوب :  
نوع مطلب :
ارسال مطلب

سایر مطالب از محمد هادی نظری

تیم ملی بوکس پیر نیست!
مهر منبع: قراردادهای میلیاردی ستاره های پرسپولیس و استقلال
برگزاری همایش علم و شطرنج در تهران
برنامه‌های لیگ و تیم ملی به موقع اجرا خواهند شد/ مشکلی میان ما و کی‌روش وجود ندارد
زلاتان در تست پزشکی منچستر رکوردشکنی کرد
موسوی: شکست دادن صربستان کار سختی بود
برگ برنده ایران در برابر صربستان
زمان برگزاری تمرین امروز استقلال تغییر کرد
سورپرایزهای منصوریان از دست رفتند/ استقلالی شدن جباری و منتظری منتفی شد
استارت نایخمن زیر نظر سرمربی ایرانی
جودوکاران المپیکی پاداش خود را دریافت کردند
دوفوق‌ستاره از دست منصوریان پرید
ثبت قرارداد بیرانوند در هیئت فوتبال استان تهران
بیرانوند: امیدوارم با پرسپولیس قهرمان شوم/ خانه عقاب آسیا را نو می‌کنم/ هواداران از رفتن طارمی و رضاییان نگران نباشند
گسترش فولادی ها به جی پی اس مجهز شدند
حریف بارسلونا در جام خوان گامپر مشخص شد
هدایتی در ضیافت افطار و شام پرسپولیسی‌ها
تکذیب شایعات در مورد طارمی و رضائیان
بیل:بلژیک شانسی به این مرحله نرسیده است
دل بوسکه:خیلی غمگین هستم