جام جهانی جام جهانی

ورزش > ورزش > ورزش

موسوی: بازی را با تجربه مان بردیم

موسوی: بازی را با تجربه مان بردیم

به گزارش "ورزش سه" از روابط عمومی فدراسیون والیبال، سید محمد موسوی بعد از پیروزی سه بر یک مقابل بلغارستان در اولین دیدار هفته دوم لیگ جهانی والیبال گفت: به نظر من برای بازیکنان ایران از لحاظ بدنی بازی خیلی سنگینی بود ؛ شرایط بدی در این مسابقه ایجاد شد.

وی با بیان اینکه برنامه های امروز تیم ایران از سوی صرب ها کمی خنده دار برنامه ریزی شده بود، گفت: به خاطر خواب بچه ها یک جلسه آنالیزمان را حتی در رختکن انجام دادیم. زیرا تایم خوابمان به هم ریخته بود و باید بعدازظهر استراحت می‌کردیم.

دفاع وسط تیم ملی والیبال با یادآوری اینکه شکست بلغارستان تنها به دلیل تجربه بازیکنان رقم خورد گفت: در روزی که بلغارستان در ست اول خوب کار کرد توانستیم به بازی برگردیم و باز هم می‌گویم با تجربه از بازی های قبلی توانستیم به بازی برگردیم و نتیجه را به نفع خودمان کنیم.

وی در ادامه افزود: شرایط روز به روز بهتر می شود. این اختلاف ساعت هایی که با کشورهای مختلف داریم واقعا تیم را اذیت می کند. هیچ تیمی مثل ایران اینقدر تغییر ساعت و سفرهای طولانی نداشته است. امیدواریم با شانس به تهران برگردیم چون ما در تهران معمولا به واسطه هواداران خوبمان تیم ها را می بریم.

موسوی ابراز امیدواری کرد که تیم ایران در دو بازی پیش رو نیز امتیازات خوبی کسب کند تا ملی پوشان با شانس صعود به مرحله فینال مسابقات به تهران برگردند.

این ملی پوش ارزنده والیبال ایران در مورد بازی با برزیل اظهار داشت: به نظرم برزیل دو، سه سالی افت کرده بود ولی الان خیلی خوب بازی می کند. تاکید می کنم اگر این تیم والیبالی که در برزیل انجام داد، اینجا نیز به نمایش بگذارد، بهترین تیم حال حاضر دنیا خواهد بود. تیم ایران هم اگر تیم همیشگی خود باشد و شرایط بدنی‌مان نیز خوب باشد، انشالله با پیروزی از زمین بیرون می آییم.

منبع :http://www.varzesh3.com/news/1335982/موسوی-بازی-را...

ارسال مطلب

انتخاب كلوب :  
نوع مطلب :
ارسال مطلب

سایر مطالب از محمد امین رنجبر

وزارت ورزش زمان مجمع انتخاباتی فدراسیون کاراته را تغییر داد
اعلام برنامه تمرین امروز استقلال
توافق اولیه پوگبا با منچستریونایتد
برترین فرنگی کاران ماه جهان معرفی شدند
اورا: باید گام آخر را محکم برداریم
گریزمان: با رکورد پلاتینی فاصله زیادی دارم
شواینی در ترکیب اصلی مانشافت مقابل فرانسه
تساوی بدون گل در 45 دقیقه نخست دیدار پرتغال- ولز
سانتوس: برای رسیدن کریس به توپ طلا نمی‌جنگیم / رونالدو الگوی «بازیکن در خدمت تیم» است
کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران 30 ساله شد
مدافع سابق استقلال اهواز در جنگ با داعش!
گواردیولا: می‌خواهم خودم را در انگلیس به اثبات برسانم/ مسی باید در بارسلونا بماند
ژیرو بهترین بازیکن دیدار فرانسه مقابل ایسلند شد
پیروزی برزیل مقابل مدافع عنوان قهرمانی لیگ جهانی والیبال
پایان کار شناگران ایران بدون کسب سهمیه/ فدراسیون جهانی شنا یک سهمیه به ایران اهدا کرد
مطهری: پیراهن پرسپولیس باارزش است و هیچ‌کس بزرگ‌تر از آن نیست/ پیکان را بالانس کردیم
جریمه 18 میلیون یورویی رئال مادرید به خاطر زمین خواری
تراکتور جمعه با پیکان دیدار می‌کند
گودرزی: آرزو داشتم تراکتوری شوم
چند بازیکن خارجی در تست فنی پرسپولیس