به گزارش "ورزش سه"، دو تیم که رقبای سنتی هم محسوب می شوند، بعد از مدت ها در رقابت های جام ملت های اروپا به مصاف هم می روند.
اتریش
سیستم 1ـ3ـ2ـ4 تیم کولر 4 رکن اساسی دارد پرسینگ شدید از جلوی زمین، نظم تاکتیکی قوی، بازی ترکیبی یکدست و دو استراتژیست به نام های زلاتکو یونوزوویچ و داوید آلابا که هرچند روی کاغذ هافبک دفاعی است، اما اختیارات زیادی برای بازیسازی دارد. با رها شدن آلابا از مسئولیتهای دفاعی، سیستم اتریش به 1ـ4ـ1ـ4 تغییر میکند و اگر تیم در حالت هجومی باشد، آلابا بیتردید مشارکت بیشتری در حمله دارد.
اما از بسیاری جهات چهره کلیدی خط میانی اتریش یولیان بومگارت لینگر است که وظیفه تخریب بازی حریف را دارد. در شرایط دفاعی اتریش با آرایشهای 1ـ5ـ4 یا 1ـ3ـ6 بازی می کند و تمرکزشان داشتن بیشترین نفرات در مقابل توپ است. اگر به دنبال یک دفاع منسجم در قلب خط دفاعی باشند، کولر معمولا از الکساندر دراگوویچ و سباستین پرودل استفاده میکند؛ هرچند مارتین هینترگر در کار با توپ بهتر است و اگر کولر ترس کمتری از تیم حریف داشته باشد، او را جانشین پرودل میکند
مجارستان
پال داردای، سرمربی قبلی مجارستان، یک دفاع 4 نفره منسجم برای این تیم شکل داد که در نیمه دوم رقابت های مرحله مقدماتی یورو عملکرد خوبی داشت. گابور کرالی، دروازه بان باتجربه مجارستان با بازی های خوبش در درون دروازه اعتماد به نفس بالایی به خط دفاعی داده است اما اینکه آدام بوگدان یا دنر دیبوش، دیگر دروازه بان های مجارستان، در صورت انتخاب در فهرست نهایی بتوانند چنین کاری بکنند مساله دیگری است.
استورک ترجیح می دهد تیمش با 5 بازیکن در خط میانی بازی کند که 2 تای آنها کمی عقب تر از 3 نفر دیگر قرار می گیرند. زولتان گرا یا به عنوان هافبک هجومی مرکزی پشت مهاجم قرار می گیرد یا با توجه به اینکه حالا 37 سال دارد، کمی عقب تر در کنار آدام ناگی بازی می کند. در سمت راست، بالاژ ژودژاک که بازیکنی چپ پاست، از این ویژگی اش برای بازگشت های سریع به داخل زمین و یا ارسال های نفوذی به روی دروازه استفاده می کند. بسیاری از ضربات آزاد اطراف محوطه جریمه را او می زند. هرچند زولتان گرا نیز در این کار متبحر است