جام جهانی جام جهانی

ورزش > اخبار و حواشی ورزشی > اخبار و حواشی

محمودی: کیفیت بازی‌های تیم ملی والیبال در لیگ جهانی چندان خوب نبود

میثم نژادقصاب 6 سال پیش
محمودی: کیفیت بازی‌های تیم ملی والیبال در لیگ جهانی چندان خوب نبود

بازیکن پیشین تیم ملی والیبال گفت: کیفیت بازی‌های تیم ملی والیبال در لیگ جهانی چندان خوب نبود و اگر در ۳ بازی آخر میزبان نبودیم، شاید همان ۳ بازی را هم می‌باختیم.

بهنام محمودی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم در مورد نتایج و عملکرد تیم ملی والیبال در لیگ جهانی 2016 اظهار داشت: تیم ملی والیبال در کل نتیجه بدی نگرفت و همان‌طور که انتظار می‌رفت در بین 12 تیم برتر در جایگاه هفتم قرار گرفت. پیش از شروع لیگ جهانی هم قرار گرفتن در مکان ششم یا هفتم برای تیم ملی محتمل بود.

محمودی ادامه داد: کیفیت بازی‌های تیم ملی چندان خوب نبود و اگر در 3 بازی آخر میزبان نبودیم، شاید همان 3 بازی را هم می‌باختیم، البته بعد از مسابقات انتخابی المپیک در توکیو، این نوع بازی و این نتایج، طبیعی بود. ضمن اینکه تیم ملی، چند بازیکن آسیب دیده هم داشت.

بازیکن پیشین تیم ملی والیبال تصریح کرد: حریفان تیم ایران با توجه به شناختی که از تیم ملی دارند، حداکثر تلاش خود را برای پیروزی مقابل ما به کار می‌بندند ولی امتیاز میزبانی و 1و دقیقه زمان استرحت بین ست‌های دوم و سوم کمک می‌کرد تا شاگردان لوزانو بعد از شکست در ست‌های دوم و سوم به بازی برگردند.

بهنام محمودی گفت: 4 یا 5 بازیکن تیم ملی بعد از مسابقات انتخابی المپیک باید در ایران می‌ماندند تا هم فرصت بازی به جوان‌ها برسد و هم مصدومان و بازیکنان کلیدی خسته، فرصت ریکاوری داشته باشند. به این ترتیب می‌شد در هفته دوم و سوم لیگ جهانی، تیم ملی آماده‌تری داشت.

او در مورد عملکرد برادرش شهرام محمودی در لیگ جهانی گفت: شهرام جزو 4 با 5 بازیکنی بود که نوسان داشتند و همانطور که گفتم این نوسان بعد از مسابقات سنگین انتخابی المپیک در ژاپن، طبیعی بود. این بازیکنان تحت فشار زیاد بازی کرده بودند، ضمن اینکه اگر امیر غفور و فرهاد قائمی، شرایط بازی داشتند، اوضاع تیم ملی بهتر بود.

منبع :http://www.tasnimnews.com

ارسال مطلب

انتخاب كلوب :  
نوع مطلب :
ارسال مطلب

سایر مطالب از میثم نژادقصاب

رضایت‌نامه بهرامی صادر شد
جونز به اردوی استقلال اضافه شد
تیم فوتبال صبا یک بازیکن جدید جذب کرد
تلاش پرتغالی‌ها برای آماده‌سازی به موقع په‌په
پیروزی پرویز هادی در نخستین دیدار انتخابی سنگین وزن کشتی آزاد
باقری قرارداد دوساله‌اش را امضاء کرد
قرارداد رضایی و باقری با استقلال در هیئت فوتبال تهران به ثبت رسید
افشین: با اهداف خاصی به استقلال آمدم
کوهنوردان گیلانی به قله آراگاتس ارمنستان صعود کردند
عنوان سومی دونده معلول ایرانی در مسابقات بین‌المللی قزاقستان
بوناچیچ، جباری و منتظری در الاهلی ماندنی شدند
مهاجم اروگوئه ای که برای 22 باشگاه بازی کرد!
چراغ سبز اسکولاری برای مربیگری در تیم ملی انگلیس
چهارگلستانی امیدوار به حضور دررقابت های سپک تاکرا قهرمانی آسیا
شهریاری سرپرست باشگاه نفت شد
رئیس هیات بوکس فارس: برای توسعه این رشته باید اختلاف ها را کنار گذاشت
توافق مربی دژاگه و نکونام برای فسخ قرارداد
تقدیر کونته از سبک بازی بازیکنان ایتالیا
شکست‌ناپذیری راموس مقابل ایتالیا
از بالا گفته‌اند امتیاز نفت را به ملوان ندهید!