آنتوان گریزمان، ستاره تیم ملی فرانسه، بعد از پیروزی 2-0 تیمش مقابل آلمان و صعود به فینال یورو 2016، ابراز امیدواری کرد که بتوانند نمایش امشب را در دیدار فینال تکرار کنند.
گریزمان: از فردا برای فینال آماده می شویم
به گزارش "ورزش سه"، شاگردان دیدیه دشان در دیدار امشب نمایش برتری از ژرمن ها ارائه ندادند اما از اشتباهات ستاره های حریف استفاده کردند و دو بار توسط گریزمان به گل رسیدند.
او به خبرنگاران گفت:" ما بسیار خوشحال هستیم. حالا می توانیم به رویای 10 جولای فکر کنیم. نباید مغرور شویم؛ هنوز یک بازی دیگر باقی مانده است. می خواهیم امشب از این پیروزی لذت ببریم اما از فردا برای فینال آماده می شویم. راضی هستیم. هواداران ما قبل و در طول بازی عالی بودند و امیدواریم که بتوانیم در فینال هم این نمایش را تکرار کنیم."
گریزمان که گل اول فرانسه را از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند، گفت:" واقعا می خواستم در یک دیدار مهم، پنالتی بزنم. خوشحالم که این تصمیم را گرفتم و گل زدم.
روی گل دوم، منتظر بودم که دروازه بان یک اشتباه مرتکب شود و توپ دقیقا جلوی پای من افتاد و راضی بودم. این نتیجه حاصل کار همه تیم بود و من برای همه خوشحالم.
این وظیفه ماست که به خاطر مردم فرانسه پیروز شویم و امیدواریم که با قهرمانی کارمان را به پایان برسانیم."