جام جهانی جام جهانی

ورزش > اخبار و حواشی ورزشی > اخبار و حواشی

اخطار کارشناسان به ناامن بودن استادیوم‌های المپیک ریو

فاطمه نظری 7 سال پیش
اخطار کارشناسان به ناامن بودن استادیوم‌های المپیک ریو

به‌ گزارش ‌ایسنا و به نقل از Foxnews، کمتر از 40 روز به آغاز بازی‌های المپیک ریو باقی‌ مانده است. با این حال منطقه بارا در ریو بسیار آشفته است و هنوز کارهای زیادی در این قسمت باقی‌ مانده است. هنوز کار ساخت مترو شهر به پایان نرسیده و لاین‌های اتوبوس مخصوص ریو نیز در حال ساخت هستند.

کمیته‌ ریو معتقد است که 98 درصد کار ساخت استادیوم‌ها به پایان رسیده است، اما متخصصانی که از این مراکز بازدید کرده‌اند از این امر مطمئن نیستند.

شیلا کاسترو ، والیبالیست برزیلی در این باره می‌گوید: هنوز کار زیادی باقی‌ مانده است و تنها چند روز به المپیک زمان داریم. ژاپنی‌ها چه فکری می‌کنند. آنها از الان برای المپیک 2020 آماده هستند.

تیمی از کارشناسان اخیرا از ریو بازدید کرده‌اند. اطراف استادیوم‌ها هنوز کارهای زیادی باقی‌ مانده است. کمیته‌ برگزاری المپیک ریو معتقد است که این مشکلات در هر کاری ایجاد می‌شوند و هر جای دنیا این اتفاق می‌افتد.

یکی از مهندسان سازمان مهندسی ریو می‌گوید: هدف اصلی سریع ساختن استادیوم‌ها بوده است. این مکان‌ها آماده خواهند شد، اما کیفیت آنها مشخص نیست. برای هر پروژه‌ای باید یک شرکت مهندسی طراحی‌، یک شرکت مخصوص ساخت و یک شرکت ناظر وجود داشته باشد، اما در ریو یک شرکت همه این کارها را انجام داده است. ممکن است حوادثی پیش بیایند، زیرا پروتکل اصلی نادیده گرفته شده است.

یکی از سازه‌هایی که مورد انتقاد زیاد قرار گرفت جاده دوچرخه‌سواری ریو بود که به علت طراحی نامناسب دچار ریزش شد و دو نفر جان خود را از دست دادند.

بسیاری معتقدند استادیوم های ریو ممکن است بعد از بازی‌های بی استفاده بمانند. همان طور که در بازی‌های جام جهانی نیز استادیوم هایی ساخته شد که در حال‌ حاضر در شهرهای مختلف برزیل بلا استفاده باقی‌ مانده اند.

منبع :http://isna.ir/service/Sports

ارسال مطلب

انتخاب كلوب :  
نوع مطلب :
ارسال مطلب

سایر مطالب از فاطمه نظری

امرایی به صبا بازگشت
ایران- آرژانتین؛ تهران میزبان آرژانتینی‌ها
شاگردان ویسی تا دوشنبه استراحت می‌کنند
آغاز اردوی پرسپولیس در اوکراین
شهباززاده در یک قدمی باشگاه آلانیااسپور
لاگربک: هیچ‌کس فکر نمی‌کرد ایسلند به جمع 8 تیم برسد
دست نشان : عمران‌زاده به تعهدش پای‌بند است
دراکسلر بهترین بازیکن دیدار آلمان - اسلواکی شد
استورک: بلژیک از بخت‌های قهرمانی در یورو است
تماس مهدوی‌کیا با پیروانی
انتقاد تند مسی از فدراسیون آرژانتین
انتقاد آلن شیرر از تیم هاجسون
اردوی ۱۰ روزه تیم ملی قطر در سوییس
پیکه: هرگز به سرود ملی اسپانیا بی‌احترامی نکردم
صعود ایرلند شمالی به مرحله حذفی قطعی شد
مارتینو: آمریکا اولین حریف قدرتمندمان در این دوره است
دروازه بان اسلواکی بهترین بازیکن دیدار با انگلیس شد
پتکوویچ: نشان دادیم از تیم های بزرگ چیزی کم نداریم
هالگریمسون: هر تیمی مجارستان را دست کم بگیرد ضرر می کند
جاشیچ: این بهترین بازی کرواسی بود