جام جهانی جام جهانی

ورزش > اخبار و حواشی ورزشی > اخبار و حواشی

اعزام یزدانی به اسپانیا منتفی شد/ قاسمی و هادی در مبارزه انتخابی

اعزام یزدانی به اسپانیا منتفی شد/ قاسمی و هادی در مبارزه انتخابی

نشست اعضای شورای فنی کشتی آزاد برای بررسی عملکرد تیم اعزامی به تورنمنت ارمنستان، امروز (سه شنبه) در محل خانه کشتی تهران برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست شورای فنی کشتی آزاد در حالی با حضور تمامی اعضا برگزار شد که تکلیف مدعیان اوزان ۶۵، ۹۷ و ۱۲۵ کیلوگرم برای رسیدن به دوبنده تیم ملی در المپیک ریو تا حد زیادی مشخص شد.

بر این اساس مصوبات شورای فنی کشتی آزاد به شرح زیر است:

۱- مقرر شد با توجه به ارزیابی‌های صورت گرفته در جام جهانی و رقابت بین المللی ارمنستان، کادر فنی تیم ملی حداکثر ۱۵ روز قبل از المپیک نسبت به معرفی کشتی گیر برتر وزن ۶۵ کیلوگرم اقدام کند.

۲- مقرر گردید با توجه به شرایط رو به رشد رضا یزدانی به لحاظ آمادگی جسمانی و فنی، مشارالیه تا حداکثر ۱۵ روز مانده تا رقابتهای المپیک نیز تمرینات خود را به طور جدی دنبال کند و با عنایت به شرایط وی در زمان مذکور در خصوص حضور کشتی‌گیر شایسته وزن ۹۷ کیلوگرم در المپیک تصمیم گیری شود. همچنین شورای فنی نظر کادر فنی مبنی بر حضور رضا یزدانی در تورنمنت اسپانیا را نپذیرفت.

۳- مقرر گردید با توجه به سوابق و عملکرد کمیل قاسمی از سال گذشته در رقابتهای بین المللی فرانسه، جام مدوید، کسب سهمیه المپیک در قزاقستان، جام جهانی آمریکا و رقابتهای بین المللی ارمنستان و همچنین عملکرد پرویز هادی در جام تختی، مسابقات آسیایی، جام جهانی و رقابتهای بین المللی ارمنستان و در مجموع عدم رضایت و جمع بندی لازم کادر فنی از عملکرد هر دو کشتی‌گیر، نفرات مذکور تا انتهای دو هفته آینده در رقابتی رو در رو در شرایط پیروزی در دو مسابقه از سه مسابقه شرکت کنند.

۴- مقرر گردید پیرو ارزیابی کادر فنی تیم ملی کشتی آزاد جوانان در تاریخی که به زودی اعلام خواهد شد، برای حضور در رقابتهای جهانی جوانان، مجتبی گلیج، ارشک محبی، کامران قاسم پور و علی موجرلو در وزن ۸۴ کیلوگرم به صورت دوره ای و در شرایط پیروزی دو مسابقه از سه مسابقه تا مابین کشتی گیران برتر مسابقات درون اردویی برگزار شود.

منبع :http://www.mehrnews.com/news/3697456/%D8%A7%D8%B9%...

ارسال مطلب

انتخاب كلوب :  
نوع مطلب :
ارسال مطلب

سایر مطالب از ابوالقاسم ضابطیان حسینی

درک باورمن: تیم ملی بسکتبال هیچ ترسی از یونان ندارد
من هم به اندازه رونالدو تشنه موفقیتم
سرمربی ایتالیا: آرژانتين تمركز تيمي ما را بهم زد
اسامی بازیکنان تیم ملی والیبال ایران اعلام شد/ غیبت غفور و قائمی
تیم ملی بسکتبال با ویلچر ایران مقابل هلند پیروز شد
صفیری مدرس کلاس داوران پیش از فصل شد
عبادی: ضعف بدنی باعث شد رکورد خودم را نزنم/در بخش تیمی رکورد ایران را ارتقا دادیم
تداوم رکوردهای پایین حدادی در آستانه المپیک/ رکورددار ایران در بیلبائو چهارم شد
لوکارلی: سرعت بازی ایران بالا است
معروف: شرایط سخت است، یک ماه است که قاره‌پیما شده‌ایم
رونالدو: هدف اول پرتغال صعود بود که محقق شد/ کرواسی تیم قدرتمندی است
درخواست ویژه باشگاه از هواداران پرسپولیس
ولزی‌ها زننده پنجاهمین گل جام ملت‌ها
یوردانسکو: دست به هرکاری زدیم تا به گل برسیم/همه شایسته صعود بودیم هم نبودیم
گل‌محمدی مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران شد/ گرشاسبی رفت
حمایت هواداران از سرمربی استقلال/غیبت ملی‌پوشان در تمرین
ایرانپوریان با تراکتورسازی به توافق اولیه رسید
پیروزی نوشاد عالمیان مقابل نماینده قدرتمند ترکیه
اعضای تیم ملی تنیس برای حضور در دیویس کاپ مشخص شدند
مدیرعامل بانک ملی دلیل انصرافش از حضور در استقلال را اعلام کرد