جام جهانی جام جهانی

ورزش > اخبار و حواشی ورزشی > اخبار و حواشی

"رفاه"حامی قهرمانان المپیک ایران در المپیک ریو شد

آرش شالگردی 7 سال پیش
"رفاه"حامی قهرمانان المپیک ایران در المپیک ریو شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛شرکت فروشگاه های زنجیره ای رفاه با امضای تفاهم نامه حامی کاروان ورزشکاران اعزامی ایران به المپیک ۲۰۱۶ ریو برزیل شد.
مراسم امضا تفاهم نامه با حضور مدیرعامل شرکت فروشگاه های زنجیره ای رفاه، فرشید گل زاده و رییس کمیته ملی المپیک کیومرث هاشمی در نشستی با حضور نمایندگان رسانه های گروهی، امروز سه شنبه ۸ تیرماه در محل کمیته ملی المپیک برگزار شد.
بر اساس این تفاهم نامه، شرکت فروشگاه های زنجیره ای رفاه به قهرمانان المپیک 50 میلیون تومان رفاه کارت برای تامین مایحتاج روزانه طلایی ها پاداش خواهد داد.
با توجه به اینکه زنان در تاریخ حضور ایران در المپیک تا کنون موفق به کسب مدال نشدند و در این دوره شانس دریافت مدال وجود دارد، شرکت رفاه به بانوانی که مدال نقره یا برنز المپیک ریو را تصاحب کنند، معادل قهرمانان مرد، 50 میلیون تومان رفاه کارت اهدا خواهد کرد.
همچنین شرکت زنجیره ای رفاه به عنوان یک بنگاه تجاری بزرگ با 220 فروشگاه در سراسر کشور در راستای اشتغالزايي و حمایت هرچه بیشتر از المپیکی ها، یکی از بستگان درجه یک مدال آوران بازی های 2016 ریو را استخدام رسمی می کند.

گل زاده در این نشست گفت:« صحبت‌هایی را با آقای هاشمی داشتیم که همکاری‌های بیشتری را بعد از بازی‌های المپیک خواهیم داشت. ما در این تفاهمنامه‌ای هم که داشتیم یکی از نقاط بارز آن بحث خانواده‌ها در کسب موفقیت بود که هیچ وقت دیده نمی‌شد. از این رو تصمیم به اشتغالزایی آنها گرفتیم که فکر می‌کنم که از مسائل مالی هم مهم‌تر باشد. پاداش‌هایی هم که برای طلایی‌های مرد و بانوان مدال آور در نظر گرفته شده است تاریخ انقضاء ندارد. یعنی آنها هر زمانی که بخواهند می‌توانند از ۵۰ میلیون پاداشی که برایشان در نظر گرفته شده است، استفاده کنند.»

منبع :http://www.khabaronline.ir

ارسال مطلب

انتخاب كلوب :  
نوع مطلب :
ارسال مطلب

سایر مطالب از آرش شالگردی

قبول شرط سخت سپاهان برای بازگشت به تیم/ نویدکیا دیگر اقتدار گذشته را ندارد
اضافه وزن ستاره استقلال
افشاگری مجتبی جباری در تورنتو:مطمئن بودند نمی توانم بیایم که گفتند بفرما/مجبورم شدم از استقلال بروم
پیش بینی درست عادل از فینالست شدن فرانسه
ترین‌های یورو 2016/ آمار شگفت‌انگیز 4 تیم حاضر در نیمه نهایی
خبری بد برای پرسپولیسی ها / سید جلال مصدوم شد
«علی منصور»توان جمع کردن این همه ستاره را دارد؟
پرسپولیس شماره 3 را برای مدافع مدنظر برانکو کنار گذاشت
پیشنهاد 350 میلیونی به کاپیتان فصل قبل پرسپولیس!
افشارزاده: باورم نمی‌شود هر روز 5 هزار هوادار به تمرین می روند/ بچه‌ها با تمام وجود تمرین می‌کنند
تکذیب شکایت پرسپولیس به فیفا!
بی محلی دروازه بان سابق استقلال به علیرضا منصوریان!
افشین: با پرسپولیس مذاکره کردم، با استقلال بستم!
کرانچار: جذب کریمی پیشنهاد استیماچ بود/ کریمی: دینامو تیم بزرگی است
دفاع یک پرسپولیسی دیگر از مهدی طارمی مقابل توهین ها
دلایلی که باعث شده شهباززاده حرف از رفتن بزند
ایجنتی که همه ستاره ها را می فرستد پیش مورینیو!
آقای تاج، به هواداران پرسپولیس امید واهی ندهید
برانکو عذر هافبک تیمش را خواست
پیشنهاد نجومی رئال به مدافع بایرن مونیخ